برای کاشت یک میلیارد درخت باید از یافته های علمی دنیا استفاده کنیم
برای کاشت یک میلیارد درخت باید از یافته های علمی دنیا استفاده کنیم

تاریخ انتشار : 1401/12/17 - ساعت انتشار: ١٤:٠٤ - گروه خبری : اخبار سازمان

بمعاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در سومین همایش ملی منابع طبیعی و توسعه پایدار در زاگرس بر استفاده از یافته‌های علمی موجود در دنیا برای پیشبرد طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت تأکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، دکتر نقی شعبانیان ضمن تشکر از دغدغه و همت دانشگاه شهرکرد در برگزاری این همایش مهم و بزرگ، گفت: حساسیت نسبت به منابع طبیعی در کشور وجود دارد و در سطح وزارت و مقامات کشوری نیز همچنان تاکید می شود و توجه به منابع طبیعی به عنوان تکلیف برای همه مردم ایجاد شده است.

معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی از وجود طرح های مختلف در زمینه منابع طبیعی خبر داد و گفت: در کنار نهال کاری به بذر کاری هم توجه می شود و درست است که از نظر کمیت و کیفیت مسائلی وجود دارد اما از نظر نوع جنگل در کشورمان بهترین نوع جنگل را داریم و اگر ظرفیتی را نداریم باید آن را ایجاد کنیم.

دکتر نقی شعبانیان خاطرنشان کرد که ویترین منابع طبیعی جنگل و درخت است و طبق هشدار آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل" رفتار بی رحمانه با تنوع زیستی جهان دیگر بس است".

معاون جنگل سازمان منابع طبیعی، ایجاد فضای سبز را از وظایف دوستداران طبیعت دانست و ادامه داد: در طرح کاشت یک میلیارد درخت، از آب های پسماند استفاده خواهد شد و باید از یافته های علمی موجود در دنیا، در این طرح استفاده کنیم و تاثیر مثبتی از اجرای طرح بگیریم.

دکتر نقی شعبانیان عنوان کرد که یکی از مشکلات ما، در زاگرس ریزگردها هستند که توجه به این موضوع که بلوط ایرانی می تواند 3 برابر ریزگردها را جذب کند اهمیت زیادی دارد.

معاون جنگل سازمان منابع طبیعی گفت: مشارکت مردمی باید همراه با حضور و مشورت متخصصان منابع طبیعی باشد و تعهد و نظارت فنی بسیار تاثیر مثبت دارد.

توجه به جنگل کاری های غلط، آسیب نرساندن به محیط زیست، فرسایش خاک، گسترش بیابان ها، نیاز چوب، زغال گیری، وضعیت آلودگی ها توسط کارخانه ها، ریزگردها، تولید کربن، تقسیم بندی گونه ها و ... از موارد مهم مطرح شده توسط معاون جنگل سازمان منابع طبیعی بود.
در پایان این همایش از مصطفی خوش نویس با اهدای تندیس همایش ملی منابع طبیعی، تقدیر شد و شرکت کنندگان با حضور در ضلع شرقی دانشگاه 500 نهال زبان گنجشک را نهال کاری کردند.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج