جنگل کاری؛ اقدامی زیر ساختی برای امنیت زیستی کشور

تاریخ انتشار : 1402/10/24 - ساعت انتشار: ١١:٢٧ - گروه خبری : اخبار سازمان

رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور جنگل کاری و ایجاد فضای سبز در کشور را امری حیاتی و ضروری برشمرد و افزود: کاشت درخت اقدامی زیر ساختی برای امنیت زیستی کشور است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی سازمان منابع طبیعی – دکتر نوبخت صبح امروز در پنجاه و هشتمین جلسه ستاد مردمی کاشت یک میلیارد درخت که اختصاص به ارائه گزارش عملکرد از سوی تعدادی از ادارات کل منابع طبیعی استان ها داشت، خاطر نشان کرد: طرح کاشت یک میلیارد درخت یک طرح اجتماعی و مردمی است و در این راستا شرکت ها، موسسات و افراد خیر در استان ها اعلام آمادگی کرده اند که امکانات و فضا در اختیارشان قرار گیرد تا بر حسب مسئولیت اجتماعی اقدام به درختکاری نمایند. از این رو منابع طبیعی در استان ها باید از این ظرفیت استفاده نموده و زمینه همکاری و مشارکت را برای این موسسات و نهاد ها فراهم نمایند.
نوبخت همچنین تاکید کرد: در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت تاکنون تفاهم نامه های همکاری قابل توجهی با دستگاههای مختلف در سطح ستاد سازمان منعقد شده و در متن هریک از تفاهم نامه ها تکالیفی برای دستگاهها تعیین شده است و این تفاهم نامه ها باید در سطح استان ها همانند ستاد پیگیری و نظارت شود.
دکتر نوبخت با اشاره به این که فرصت درختکاری با توجه به شرایط  اقلیمی کوتاه است و نباید موقعیت ها به راحتی از دست برود از مدیران منابع طبیعی استان ها خواست بر اجرای درست این طرح نظارت نموده و بر اساس تفاهم نامه های مشترک همکاری با سازمان ها و نهادها بویژه با  بسیج سازندگی و حوزه های علمیه همکاری های لازم را داشته باشند.
رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور بخش قابل توجه ای از اقدامات طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را فرهنگ سازی و ترویج این طرح در بین جامعه و افکار عمومی دانست و یاد آوری کرد: روحانیون می توانند از طریق تریبون هایی که دارند در این طرح تاثیر گذار باشند.
در پنجاه و هشتمین جلسه ستاد مردمی کاشت یک میلیارد درخت، منابع طبیعی استان های یزد، اردبیل، مازندران( نوشهر) ، اصفهان، جنوب کرمان، بوشهر و خراسان رضوی در خصوص آماده سازی عرصه برای حفر چاله و کاشت درخت گزارشاتی را ارائه کردند.   

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

کاربر مهمان
1402/10/25 8:3
0
0
تنها کاشت درخت مهم نیست بلکه مهمتر از آن نگهداشت آن است. بکاریم اما ازش مواظبت نکنیم هزینه هدر میرود. پس برای کاشت هزینه ایی پرداخت میشود چند برابر. باید برای داشت و به نتیجه رسیدن آن پیش بینی بودجه نمود . یک پیشنهاد داشتم به تمامی صاحبان صنایع و معدنی که از منابع طبیعی عرصه گرفتند موظف شوند در محدوده کاری خود فضای سبز ایجاد نمایند.تا کاهش آلودگی داشته باشیم.

با سلام و احترام. از اظهار نظر شما بسیار سپاسگزاریم. تا نقد و پیشنهاد و ارائه راهکار نباشد هیچ رشد و ارتقایی وجود نخواهد داشت. درست فرمودید که حفاظت مهمتر از کاشت درخت است. این موضوع مهم را رییس سازمان بارها مطرح کرده است. انشاله مسئولین امر به اختصاص بودجه برای نگهداشت درختان، نگاه مهربانه تری داشته باشند. بازهم از شما ممنون مخاطب گرامی


نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here